Natuurlijke huidverbetering producten voor een eerlijke prijs

Nieuw in mijn salon

In 2022 heb ik een nieuw merk toegevoegd aan het aanbod in mijn salon: Salonnepro. Dit van oorsprong Nederlands huidverzorgingsmerk is in 2008 opgestart

Doel

Het doel van Salonnepro is natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Dus niet alleen anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Salonnepro producten

De plantaardige extracten en oliën die in de producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerde organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, werkzamer en krachtiger.

Salonnepro producten en behandelingen zijn ontwikkeld in samenwerking met het menselijk lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organisch gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zon bescherming.

Salonnepro producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum

Back to Top