IK Producten

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! De missie van IK Skin perfection is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Er wordt alleen gewerkt met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen.

De zeer complete IK-serie bestaat uit:

Deep cleansers
Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kun je jouw eerste stap zetten naar maximale huidverbetering!

Derma masks
Een gezichtsmasker is dé oppepper voor je huid. De groene cosmeceuticals in onze Derma Mask zorgen voor een optimaal en snel effect.

24H Creams
Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de een 24H crèmes. Deze ondersteunt de huid en beschermt tegen UV-straling en invloeden van buitenaf.

Serum infusions
De serum infusions van IK Skin Perfection zijn hoog-geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken.

MIX-it infusions
In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen.

Back to Top