IK Skin Perfection

IK is zacht voor de huid, pakt ieder huidprobleem aan, bevat 0% huid-onvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% natuurlijke actieve ingrediënten.

Less is more principe
Overbodige werk, geur- en kleurstoffen kunnen huidreacties oproepen. IK Skin Perfection bestaat uit pure actieve stoffen voor de behandeling van specifieke huidproblemen. IK voorziet in de essentiële behoeften van de huid door middel van effectieve producten en behandelmethodes, het bevat uiteraard geen ingrediënten die de huid overgevoelig maken. IK Skin Perfection is hierdoor geschikt voor alle huidtypes en met name voor de gevoelige huid.

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunten daarom worden alleen 100% pure organische ingrediënten gebruikt.

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Back to Top